De kracht in jezelf
WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders
Muzieknummers met een verhaal
Muzieknummers vervolg
muzieknummers vervolg 3
muzieknummers vervolg 4
Bijzondere films
Bijzondere muziek
Bijzondere boeken
Bijzondere plaatsen
Ontmoeting met mijn gids
Vorige levens
Dromen en visioenen
Orbs
Orbs vervolg 2010
Meditatie De zon (tarot)
Uitzending gemist


Bijzondere plaatsen

Enkele bijzondere plaatsen.

Oradour-sur-Glane...

Enige tijd terug was ik in het franse dorp Oradour-Sur-Glane waar zich op 10 juni 1944 een ramp voltrok. Het hele dorp is vermoord door de Duitsers. Vooral in de kerk is het leed voelbaar. De plaats waar de vrouwen en kinderen van Oradour zijn omgekomen. Lopend door de straten die zijn achtergebleven alsof 10 juni 1944 net geweest is, een indrukwekkend monument. Elk woord is eigenlijk in deze een woord teveel.  Opdat wij niet vergeten...

Glendalough (Ierland)

In november 2008 heb ik Glendalough mogen bezoeken. Wat een indrukwekkende plaats. Ik heb er drie uur in stilte rondgelopen, meer was daar niet nodig. Mocht je ooit in de buurt van Dublin zijn, ga dan zeker naar deze betoverende plek in de Wicklow mountains, net buiten Dublin.

 

De levenstuinen van groot hondschoten bij Teuge

Ik ben een aantal keren op bezoek geweest in deze levenstuin maar voor mij meer een spirituele tuin. Een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en wijsheid op te doen...

 

Park De Hoge veluwe bij Arnhem.

Wat een heerlijke plek om te zijn, het park de hoge veluwe. Heerlijk om een dag te fietsen op de gratis witte fietsen, te wandelen of zelfs met de auto te doorkruisen. Je komt zoveel moois tegen onderweg. Van een heideveld tot een plaggenhut, van een zandvlakte tot een beeldentuin met bv. de italiaanse toren. Ergens aan een prikkeldraad gehangen klein monumentje, zo klein maar zo vol liefde. Kortom, wat is ons land mooi.

Kristallen grot ontdekt in Mexico


Bijna 300 meter onder de Chihuahua woestijn in Mexico is deze imponerende grot ontdekt door twee broers. Je kunt je ogen bijna niet geloven..
 


WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders