De kracht in jezelf
WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders
Consult
Email-consult
Wandelconsult
Bijenwastekening maken en lezen
Leela kaarten sessie
Cursus intuitief ontwikkelen
Cursus Tarot voor beginners
Workshop Bijenwastekenen
Workshop Werken met kaarten
Workshop Pendelen
Jan Willem laat zich zien...
Spirituele doe-dag


Workshop Werken met kaarten

 

                               Workshop

                 Werken met inzichtkaarten    

                     door: Jan Willem Koch

 

 

Wat houdt het in?

 

Een avond om samen met anderen op een ontspannen manier te bezig te zijn met jezelf. Door het werken met verschillende (inzicht)kaarten proberen we met elkaar te ontdekken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn.

Heb je een vraag en wil je weten wat de kaarten hier over zeggen, kom dan naar deze avond. Ben je nieuwsgierig, wil je er meer over weten of er zelf mee gaan werken, je bent van harte welkom. Juist voor de mensen die nog weinig gedaan hebben in het werken met kaarten is deze eerste kennismaking bedoeld.

 

In een groep van maximaal 8 personen wordt er gewerkt met diverse kaarten, zoals o.a. de KRO wandeling kaarten, het familiespel, de Raider Waite (Tarot) enz. Onderdeel van de avond zal ook een meditatie zijn aan de hand van een van de tarotkaarten uit de Raider Waite.

Doel is om een stukje inzicht te geven in hoe de verschillende kaarten werken maar allemaal een zelfde richting zullen aangeven als antwoord op uw vraag. Een fascinerende ervaring..

Naast een stukje uitleg zullen we deze avond vooral zelf aan de slag gaan met de kaarten en zelf op zoek gaan naar het antwoord op de vraag waarmee we de avond zijn begonnen.

Voor een van de deelnemers zal Jan-Willem het groot Keltisch kruis (Tarot) leggen om te laten zien hoe deze kaarten een antwoord geven op de vraag. Al met al een actieve en gevarieerde avond.  

  

 

 

WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders