De kracht in jezelf
WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders
Consult
Email-consult
Wandelconsult
Bijenwastekening maken en lezen
Leela kaarten sessie
Cursus intuitief ontwikkelen
Cursus Tarot voor beginners
Workshop Bijenwastekenen
Workshop Werken met kaarten
Workshop Pendelen
Jan Willem laat zich zien...
Spirituele doe-dag


Wandelconsult

 

Wandelconsult

Wandelen maakt het voor veel mensen makkelijker om over de dingen te praten waar ze tegenaan lopen. Door even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen is het makkelijker om stil te staan bij levensvragen, persoonlijke keuzes en andere dingen die op dit moment belangrijk zijn. 

Ik bied aan om mee te lopen en vooral te luisteren, vragen te stellen en je kaarten te laten trekken uit het KRO televisieprogramma De Wandeling. Deze kaarten zullen altijd de vinger op de zere plek leggen is mijn huidige ervaring. Een wonderlijk gesprek is vaak het gevolg en aan het eind van de wandeling is naast een frisse neus vaak ook weer nieuw inzicht ontstaan.

Natuurlijk is er tijdens de wandeling ook oog en tijd voor de natuur om ons heen en het bezoeken van plaatsen waar veel energie is. Inmiddels ken ik veel plaatsen waar iets te "voelen" is van de enorme energie die om ons heen is. Niet eng maar wel een enorme ervaring om mee te maken en onze eigen accu onderweg even op te laden. Menigmaal heb ik de wind voelen opsteken terwijl het windstil was...

Kortom, een ontdekkingswandeling waar alles kan maar niets moet....

Wandelgebieden kunnen o.a. zijn de Kruisbergse bossen, Zelhemse zand, omgeving Laag-Keppel, de Slangenburg, Montferland, etc.

In Arnhem zijn er ook legio mogelijkheden zoals Warnsborn, Planken Wambuis, de bossen rond de Schelmseweg, Zypendaal, Posbank, Oosterbeek, enz.

Voor mij zijn deze wandelingen iedere keer weer een verrassing en een ervaring die uniek is. Per wandeling ga ik ongeveer uit van 90 minuten wandelen, maar dit is alleen een indicatie.

Wandel je mee? Mail voor een afspraak, tijd en plaats naar mijn e-mailadres...

Investering in jezelf: 40 euro inclusief kopje koffie of thee

                                                              

 

 

 

 

WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders