De kracht in jezelf
WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders
In memoriam


Nieuws


        


Meer dan 150.000 bezoekers inmiddels...
Wie had dat verwacht toen ik met deze website en praktijk begon.

Nooit verwacht dat mijn site zoveel bezoekers zou mogen verwelkomen, maar nog leuker zijn jullie vele positieve reacties op de inhoud. Nu bereikt de site alweer meer dan 150.000 bezoekers.

Inmiddels is naast de kracht in jezelf ook een nieuwe website gelanceerd, www.janwillemkoch.nl

De laatste tijd word ik steeds meer benaderd door mensen die vastlopen of met vragen zitten en een meer coachend gesprek willen. Dit heb ik alle jaren ook al wel gedaan, maar ik heb nu gemeend de inhoud van de websites wat meer op te splitsen, om zo jou meer duidelijkheid te geven. Daarom is de website www.janwillemkoch.nl er nu, waarin ik meer uitleg en aangeef wat ik als intuïtief coach voor je kan betekenen.

Deze website zal meer mijn werk als spiritueel raadgever gaan belichten.
Voor mij zijn het spirituele en intuïtieve nauw verbonden met elkaar en niet los te zien van elkaar. Maar ik hoop dat je begrijpt waarom ik de splitsing wel heb gemaakt in mijn websites.


En verder....

Na veel workshops en cursussen te hebben verzorgd voor Lichtnetwerk in Enschede, ben ik nu weer terug in Doetinchem.
Ook bij mij is er de afgelopen tijd veel gebeurd en hebben de workshops en cursussen even op een laag pitje gestaan.  Naast een fulltime-baan is het vaak nodig om keuzes te maken. 
Nu heb ik weer tijd en energie om de nodige activiteiten op te gaan zetten en wil ik van 2017 een vernieuwend jaar maken.

De ideeen zijn er om een nieuwe weg in te slaan met meer filmpjes, instructies, meditaties online, misschien wel een online lesprogramma. 
Ik merk dat ik steeds meer de behoefte voel om mijn kennis en ervaringen te delen met jullie. Op deze wijze hoop ik dat jullie op een eenvoudige manier mijn weg te kunnen volgen en zelf ook ervaringen op te doen. Zo ben ik reeds bezig met het programma bijenwastekenen ofwel encaustic art te ontwikkelen. Door middel van video instructies zelf aan de slag te kunnen. Ook jezelf intuitief ontwikkelen wil ik gaan maken.Beetje bij beetje zal er dan op deze site meer content ontstaan. Kortom meer gebruik makend van alle nieuwe technische ontwikkelingen die er vandaag zijn. Natuurlijk kun je met vragen, wensen, e.d. dan altijd bij mij terecht.
In mijn opleiding als opledingskundige heb ik veel materiaal zelf ontwikkeld en gemaakt. Er zijn nog voldoende nieuwe ideeen om mee aan de slag te gaan en verder uit te werken.

Mijn eerste boek in 2017.

In 2016 is na een heerlijke rust periode op Sicilie het idee ontstaan om mijn eerste boek te gaan schrijven. Het schrijven gaat vanzelf alleen de tijd om te schrijven ontbreekt nog wel eens. Toch is mijn streven om mijn eerste boek in 2017 te kunnen presenteren en uitgeven


Cursussen.
Helaas is mijn eigen cursusruimte nog niet beschikbaar.
Plannen zijn er om wanneer mogelijk weer te gaan starten met de cursus intuïtief ontwikkelen, eerst weer met de basiscursus en bij voldoende belangstelling met de vervolgcursussen. Deze cursus is voor mensen die de eerste voorzichtige stapjes zelf hebben gezet op het spirituele pad en erdoor gefascineerd zijn geraakt en er meer van willen weten. Naast theorie staat vooral praktijk, dus zelf oefenen met allerlei disciplines voorop. Elke avond zal starten met een geleide meditatie en leren we die ook zelf maken.
Daarnaast een tarot-cursus waarin we in 8 avonden zover proberen te komen met elkaar dat je een legging kunt leggen voor een voor jou onbekend persoon en deze ook kunt verklaren. Werken vanuit je gevoel staat daarbij voorop.
Maar zoals eerder geschreven ben ik bezig met mijn cursussen om deze ook in een onlinevorm gestalte te doen krijgen eventueel aangevuld met praktijkavonden voor wie dit wil.
Daarnaast zijn er voor de toekomst nog mooie samenwerkingsideeen en zodra daar meer bekend over is, zal dit zeker ook op deze website komen.

Workshops.
Regelmatig geef ik op uitnodiging van collega spirituele praktijken workshops door het land. Dit zijn workshops bijenwastekenen (encaustic art), werken met inzichtkaarten (ook Tarot) en workshop pendelen. Ook dit jaar wil ik een aantal van deze workshops zelf gaan verzorgen in Doetinchem.
In het verleden heb ik deze workshops ook vaak verzorgd bij nieuwetijdswinkel De Robijn in Doetinchem, maar deze heeft helaas in december 2015 haar deuren moeten sluiten.

Spirituele avonden.
Ook heb ik af en toe een spirituele avond verzorgd in het spirituele centrum Patousch in Doetinchem met o.a. de avond Jan Willem laat zich zien....
Een avond met veel afwisseling, maar ook psychometrie, tarot, enz. enz.

Spirituele beurs.
Ik ben niet echt een beursmens maar ik zal in navolging tot eerdere jaren zeker weer proberen deel te nemen aan een aantal beurzen, zoals de Paramarkt en de Paraview.

Kortom, er is veel mogelijk maar in deze tijden van economische crisis is een cursus een dure uitgave. Dit realiseer ik me, want ook voor mij zijn het dure tijden en moeten keuzes nadrukkelijker afgewogen worden. Mijn uitgangspunt is om de prijzen zo laag mogelijk te houden en voor zoveel mogelijk mensen ook mogelijk te maken een cursus of workshop te volgen. Daarom zal mijn streven zijn onnodige franje zoveel mogelijk te beperken.
Weet jij nog een mooie ruimte die ook betaalbaar is, laat het me weten.....


Er is dus veel mogelijk en er staat weer genoeg te gebeuren.
Heb jij ideeën, wensen, vragen of wat dan ook, mail me dan,

Groet,

Jan WillemBijenwasavond in 2011 gegeven door mij bij spiritueel centrum Lichtnetwerk te Enschede.WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders