De kracht in jezelf
WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders
Consult
Email-consult
Wandelconsult
Bijenwastekening maken en lezen
Leela kaarten sessie
Cursus intuitief ontwikkelen
Cursus Tarot voor beginners
Workshop Bijenwastekenen
Workshop Werken met kaarten
Workshop Pendelen
Jan Willem laat zich zien...
Spirituele doe-dag


Leela kaarten sessie

Leela kaarten sessie

Leela, het leven als spel.

Het Leelaspel bestaat uit verschillende setjes kaarten. Elke set bestaat uit 24 kaarten, die elk een eigen karakter hebben. Het spel wordt gespeeld door een begeleider en een reiziger of door een therapeut en cliënt.

Leelakaarten zijn korte, krachtige visualisaties, die rechtstreeks op het onderbewuste werken. Het Leelaspel is een schitterende brugtechniek, die de medemens snel en doeltreffend brengt bij de kern van een probleem.

De reiziger trekt een kaart uit een van de sets en gaat lekker ontspannen zitten en sluit zijn ogen. De begeleider leest de tekst op de kaart voor. De reiziger komt via deze kaart in voor hem relevante ervaringen, die door de begeleider verder verdiept worden.

Bij een Leela kaarten sessie laat ik je kiezen tussen de verschillende sets kaarten.

Ik ben in bezit van de genezingskaarten, de bewustzijnskaarten, de inwijdingskaarten, de DNA (genezings)kaarten en de kinderkaarten.

Het Leelaspel past in deze tijd van verandering en spirituele groei. Het spel is een middel om ons vrij te maken van oud karma en ons bewust te worden van de mogelijkheden die we hebben om een briljante toekomst te scheppen, zowel individueel als collectief. Het Leelaspel opent de deuren van het onder- en bovenbewustzijn.

Zelf heb ik een training gevolgd in het werken met de Leela kaarten bij de ontwerper van deze kaarten, te weten Joop van der Haagen (zie linken).

Wel wil ik aangeven dat het werken met de Leela kaarten soms heftig kan zijn voor de reiziger en lang kan doorwerken. Voor mij lijkt het toch als begeleider vaak dat de reiziger in een soort van regressie kan komen, die mooi kan zijn, maar deurtjes openen is soms makkelijker dan te kijken naar wat erachter zit. Ik zal dan ook zeker nooit zomaar "even" een sessie doen, maar altijd met jou samen kijken of de Leela kaarten op dit moment voor jou het beste gereedschap is om mee te werken.
  Leela, het leven als spel

 

WelkomDe kracht in jezelfNieuwsMogelijkhedenTarievenDe praktijkLocatieContactFoto'sAanraders